Corona maatregelen in de praktijk – Huisartsenpraktijk Den Bommel – Den Bommel
Header afbeelding

Corona maatregelen in de praktijk

Indien u een afspraak heeft, maar op de dag van de afspraak koorts, hoesten of luchtwegklachten heeft ontwikkeld, dan vragen wij u ook eerst telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Daarnaast willen we u vragen om zoveel mogelijk alleen, dus zonder partner of familielid het spreekuur te bezoeken. Dit om drukte in de wachtkamer te voorkomen en de 1,5 meter richtlijn zoveel mogelijk in acht te nemen.
Tijdens het spreekuur zal 1 klacht worden besproken en zullen we ons echt moeten houden aan de 10 minuten die voor een afspraak staat. Dit omdat we de wachttijden van patienten in de wachtkamer zoveel mogelijk willen beperken en daarmee ook de drukte in de praktijk.

We danken u voor uw begrip.


Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.