Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Den Bommel – Den Bommel
Header afbeelding

Praktijknieuws

Zelfzorgmiddelen

Wist u dat er tegenwoordig ook zogenoemde zelfzorgmiddelen te koop zijn vanuit de kluis? Het gaat om middelen zoals bijvoorbeeld Paracetamol, neusspray en hoestdrank. U heeft voor deze middelen geen code op uw telefoon nodig. U kunt op het scherm van de kluis aantikken wat u nodig heeft en dit vervolgens met pin betalen. 24 Uur per dag en 7 dagen per week!

Nieuwe huisarts erbij

Sinds kort is er een nieuwe huisarts bij ons werkzaam. Haar naam is dokter M. van Burg en ze werkt op dinsdag in onze praktijk. We wensen haar een fijne tijd in onze praktijk!

Arts in opleiding

Per 1 september 2022 is er bij ons een arts in opleiding tot huisarts werkzaam. Dhr. A. Maharadze zal een jaar bij ons in opleiding zijn. Hij is afgestudeerd arts en behandelt zelfstandig patienten. De opleiding tot huisarts vindt deels plaats bij het Erasmus MC. Het praktijkgedeelte van de opleiding vindt plaats in onze praktijk.
Ten behoeve van deze opleiding kunnen er video opnames gemaakt worden. Dit gebeurt alleen als u hier vooraf toestemming voor geeft. De opnames worden alleen binnen de opleiding besproken en hierna gewist.

Bedankt voor uw medewerking!