Header afbeelding

Nieuws

COVID-19

Publicatiedatum: 04-11-2021

We willen u vragen om vanaf heden weer een mondkapje te dragen als u de praktijk bezoekt. Daarnaast blijft de 1,5 meter van kracht. Neem bij klachten van benauwdheid, koorts, verkoudheid en/of hoesten eerst telefonisch contact op alvorens u de praktijk bezoekt. Dank voor uw medewerking! 

Lees verder over 'COVID-19'

Afspraken maken via website

Publicatiedatum: 16-08-2021

U kunt sinds kort weer afspraken inplannen op het spreekuur van de huisartsen via de website. U moet zich hiervoor wel eerst aanmelden voor zorgonline op deze website (onder de knop ‘online services’). U kunt dan ook de app downloaden. Deze is heel makkelijk in gebruik.  We vragen u bij verkoudheidsklachten ...

Lees verder over 'Afspraken maken via website'

App

Publicatiedatum: 16-08-2021

Sinds kort is er een app beschikbaar, waarmee u uw medische zaken kunt regelen, zoals het herhalen van medicatie en het stellen van een vraag aan uw huisarts. U kunt hiervoor de app ‘Uw zorg online’ downloaden. Belangrijk is om u eerst aan te melden voor de online services op deze ...

Lees verder over 'App'

Psychische ondersteuning nodig?

Publicatiedatum: 16-08-2021

Heeft u behoefte aan een (telefonisch) gesprek met onze POH-GGZ om uw angsten en zorgen te bespreken? Dit is zeker mogelijk! Neem contact op met onze assistente via 0187-611306 (toets 3), zij plant dan een telefonische afspraak in. Op www.behandelhulp.nl kunt u ook handige tips en adviezen vinden.

Lees verder over 'Psychische ondersteuning nodig?'

Central Filling

Publicatiedatum: 16-08-2021

Vanaf deze week laten wij uw herhaalmedicatie verpakken bij een zogenaamde central filling apotheek. Wij sturen hiervoor uw gegevens door naar de apotheek die dit voor ons gaat doen. Het doorgeven van de gegevens gebeurt op een veilige manier. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit aan ons laten ...

Lees verder over 'Central Filling'

Bloedafname in de praktijk

Publicatiedatum: 16-08-2021

Sinds enige tijd kunt u, op afspraak, ook bloed laten prikken bij ons op de praktijk. Dit kan elke dinsdag tussen 10.00uur tot 12.00 uur en elke vrijdag tussen 08.30 uur en 10.30uur. U kunt hiervoor een afspraak maken via onze assistente.

Lees verder over 'Bloedafname in de praktijk'

Kijksluiter

Publicatiedatum: 16-08-2021

Gebruikt u weleens medicijnen? Dan kent u ongetwijfeld de bijsluiter die in de verpakking van een medicijn zit. Veel mensen vinden de bijsluiter ingewikkeld. Daarom is er nu de Kijksluiter!
Kijksluiter is een bibliotheek van meer dan 5000 animatievideo’s, waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van een medicijn in begrijpelijke ...

Lees verder over 'Kijksluiter'

Proactief herhalen

Publicatiedatum: 16-08-2021

In onze praktijk bieden we u een service aan, proactief herhalen genaamd. Voor mensen die chronisch medicatie gebruiken betekent dit dat zij niet meer zelf de medicijnen hoeven te bestellen als ze bijna op zijn, maar dat wij dit in de gaten houden. De medicijnen worden automatisch besteld en u krijgt ...

Lees verder over 'Proactief herhalen'

Afspraken niet nakomen

Publicatiedatum: 16-08-2021

Het gebeurt heleaas regelmatig dat gemaakte afspraken niet worden nagekomen, zonder dat deze worden afgezegd. Dit is voor onze planning heel vervelend, want die tijd hadden we nuttig kunnen gebruiken.
Dus als u een afspraak niet kunt nakomen, zou u deze dan tijdig af willen zeggen? Bij voorbaat dank.

Lees verder over 'Afspraken niet nakomen'

Urineonderzoek

Publicatiedatum: 16-08-2021

Indien u urine bij ons brengt voor onderzoek gelieve dit niet te doen in jam/appelmoespotten etc. Aan de balie in de praktijk zijn gratis urinepotjes verkrijgbaar. Dank voor uw medewerking.

Lees verder over 'Urineonderzoek'

Toestemming uitwisseling medische gegevens

Publicatiedatum: 16-08-2021

Als u terecht komt in een situatie waarbij u een andere dokter of apotheek nodig heeft, is het van belang dat zij uw belangrijkste medische gegevens en medicijnen kunnen inzien. Hiervoor is een nieuwe zorginfrastructuur in het leven geroepen: het LSP. Om medische gegevens te kunnen uitwisselen is uw toestemming vereist. ...

Lees verder over 'Toestemming uitwisseling medische gegevens'

Schengenverklaring

Publicatiedatum: 16-08-2021

Voor patiënten die opiumwetmedicatie gebruiken, (onder andere morfinepreparaten en methylfenidaat) en/of slaap- of kalmeringstabletten (benzodiazepinen), is het van belang om ruim voor uw vakantie na te gaan of er voor het land van bestemming een zogenaamde Schengenverklaring nodig is.
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze apothekersassistente.

Lees verder over 'Schengenverklaring'

Krukken uitleen

Publicatiedatum: 16-08-2021

U kunt in onze praktijk krukken lenen. De kosten hiervoor bedragen 2 euro per week. U betaalt 30 euro borg. De borg krijgt u vanzelfsprekend retour wanneer de krukken weer in goede staat worden teruggebracht. Voor meer informatie en/of het lenen van de krukken kunt u terecht bij onze assistentes.

Lees verder over 'Krukken uitleen'

Openingstijden apotheek

Publicatiedatum: 16-08-2021

De openingstijden van de apotheek zijn verruimd. U kunt voor uw herhaalmedicatie terecht tussen:
8.00-9.00 uur, tussen 13.30 -15.00 uur en tussen 15.30 en 17.00 uur. Op woensdagmiddag is de praktijk gesloten. De openingstijden van de apotheek zijn dan tussen:
8.00-9.00 uur en tussen 11.00 en 12.00 uur NB. Voor recepten ...

Lees verder over 'Openingstijden apotheek'